Stutteri Ask

Download pdf
Stutteri Ask
Download pdf
Anlægsarbejde ved Stutteri Ask på Fyn
Kunde Stutteri Ask
Årstal 2019
Arkitekt Skaarup Landskab

Anlægsarbejde ved Stutteri Ask på Fyn

I forbindelse med Stutteri Ask’s udvidelser i 2017, 2018 og 2019, har vi haft fornøjelsen af, at løse den grønne entreprise på projektet. Således har vi bl.a. stået for anlægget omkring springbaner, nedgravning af sprinkleranlæg, nye parkeringsarealer, anlægning af bede, samt plantning af træer og hække.

Stutteriets nybygninger er opført, så de ligger i harmoni med det omkringliggende landskab, og med velanlagte udearealer omkring bygninger, ridebaner og parkeringsarealer, fuldendes opgaven.

I beplantningsdelen har vi etableret bede med stauder og græsser, hvilket giver et roligt og imødekommende miljø. Anlæggets nye træerer ask, spidsløn og andre hjemmehørende arter.

De befæstede arealer omkring springbanerne er lagt i beton bordur fliser, og bornholmske Moselykke chaussesten. Chaussestenene sørger for, at de store betonflader bliver brudt på en pæn måde. De bliver derfor også anvendtved ankomstområdet.

Som del af Anlægsarbejdet, har vi også etableret en ankermonteret betonforkant, som tribune på langsiderne, i vådstøbt beton.
 

Er du interesseret i at høre mere om brolægning, belægning og anlæg?

Indtast dit telefonnummer så gir´ vi dig et kald, så vi kan drøfte dit næste projekt.
Og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.