Ledige stillinger

Vil du også være med til at skabe bæredygtige anlæg?

Vi slår ledige stillinger op her, når vi fx mangler flere dygtige anlægsgartnere, brolæggere eller struktører hos Winther & Trolle.

 

 

Ledige stillinger hos Winther & Trolle
Brolæggere/grå anlægsgartnere søges til Winther og Trolle A/S

Brolæggere/grå anlægsgartnere søges til Winther og Trolle A/S

Vi har travlt og søger derfor to dygtige brolæggere/grå anlægsgartnere, med lyst og evne til at udføre kvalitetsbevidst anlægsarbejde.

Winther og Trolle A/S er en dynamisk og sund anlægsgartnervirksomhed, hvor stærk faglighed og kvalitet vægtes højt. Vores anlægsprojekter spænder bredt, og vi udfører opgaver i hele Midt- og Østjylland.  Mange af vores løsninger er unikke, og vi arbejder ofte på kirkegårde, godser, og lystejendomme.  Typisk med naturmaterialer som fx granit, pigsten, klinker. Især har vi en forkærlighed for klassiske anlæg hvor de nordiske materialer og sorter indgår.

Du vil blive en del af vores brolægnings- og anlægsteam, bestående af anlægsgartnere, anlægsstruktøre, brolæggere og håndfolk.  Vi arbejder med frihed under ansvar, og viser stor tillid til hinanden. Og alle hjælper hinanden. Arbejdsopgaverne er ofte varierende, og der vil være mulighed for fleksible arbejdstider.

Om dig

Måske er du er kørt træt i fortovsfliser og helleanlæg og trænger til faglige udfordringer? Uanset din baggrund er dit faglige fundament i orden i form af uddannelse og kurser. Derudover er du energisk, udadvendt, omstillingsparat og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde. Det er desuden et krav, at du har kørekort B og en fordel, hvis du har kørekort BE.

Vi tilbyder

-En rigtig god arbejdsplads med gode kollegaer, og spændene landskabsopgaver m.v.

- En løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

-Mulighed for dygtiggørelse og efteruddannelse.

-Firmabil

Lyder det som noget for dig, så send os en kort ansøgning på info@winther-trolle.dk, hvor du beskriver, hvem du er, dine relationer til faget, og hvad du kan tilbyde os. Er du i tvivl om, hvorvidt vi er den rigtige virksomhed for dig, eller har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at ringe til Jakob Trolle på telefon 22 11 25 82. Alle henvendelser vil blive behandlet i fuld diskeration.

Ansøgningsfrist Vi kalder løbende til samtale

Om Winther og Trolle A/S

Winther og Trolle A/S er et anlægsgartnerfirma beliggende i Gantrup, imellem Horsens og Skanderborg.  Vi har eksisteret siden år 2000 og beskæftiger i mellem 15-20 medarbejdere.

Vores målsætning er at levere unikke landskabsopgaver og bestræber os på at være et godt valg

Både for ansatte og kunder.

Vi modtager meget gerne en uopfordret ansøgning fra dig

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Send en motiveret ansøgning til info@winther-trolle.dk