Græs og beplantning

Winther & Trolle er din garant for stærk faglig rådgivning om og udførelse af græs og beplantning.

Når vi arbejder med beplantning, sker det med en solid faglig ballast. Vores mange års erfaring med etableringen af grønne anlæg sikrer dig den korrekte rådgivning og udførelse hver gang.

Gennem årene har vi etableret mange stringente og veltrimmede grønne anlæg - både som nyetableringer og fortsættelser af eksisterende anlæg.

Vores gode samarbejde med planteskoler i ind- og udland har båret os igennem utallige grønne anlæg. Vi har beplantet alt lige fra krukker, bede og alléer til store solitære træer.

Når vi arbejder med græsetablering, anlægger vi græsarealer med stor nøjagtighed og tager hånd om alt lige fra jordens beskaffenhed til hvilke frøsorter, der vil være optimale til brugen på arealet. Vi udfører alle størrelser af græsetableringer - lige fra private plæner til store offentlige arealer.

Vi nyder nyskabelser og udfordringer, og derfor glæder vi os også over at arbejde med anderledes etableringer - som fx kombinationen af dækafgrøder, vilde blomster og velplejede græsarealer.

I de senere år har vi oplevet stor efterspørgsel på etablering af biodiversitetsunderstøttende arealer, og det har ført til, at vi i 2020 etablerede konceptet, Let it bee, som udelukkende fokuserer på etablering og vedligeholdelse af vildere arealer til understøttelse af danske, hjemmehørende arter, insekter og fugle. Læs mere om Let it bee her

Kontakt Winther & Trolle hvis du ønsker at vide mere om græs og beplantning
+45 75 60 25 82

Er du interesseret i at høre mere om græs og beplantning?

Indtast dit telefonnummer så gir´ vi dig et kald, så vi kan drøfte dit næste projekt.
Og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi har anlæg for

 

Entreprise
Klimasikring og LAR
Brolægning, belægning og anlæg
Stål, træ og beton
Natur og landskab
Græs og beplantning
Grønne tage
Vedligeholdelse og drift
Brolægning, belægning og anlæg
Nyanlæggelse af privat have ved Aarhus
Brolægning, belægning og anlæg
Stutteri Ask
Entreprise
Østerhåb kirkegård
Entreprise
Ny skolegård med legeplads i Torsted
Brolægning, belægning og anlæg
Forskønnelse af lystejendom
Entreprise
Gods i Østjylland