anlæg for anlæg siden 2000

Winther & Trolle er en moderne anlægsgartner-virksomhed. Vi har passion og forståelse for vores fag og stor erfaring med at skabe landskaber og anlæg. Vi håndterer alt fra det store overblik til den mindste detalje og bestræber os på at være det foretrukne valg.

Jakob Trolle, ejer og medstifter af Winther & Trolle

Vores mission er at etablere unikke og bæredygtige landskaber

Mødet mellem menneske og natur giver mange udfordringer og utallige løsningsmuligheder.
 

Når du entrerer med Winther & Trolle, kan du være sikker på at få, præcis hvad du betaler for.
Vi udfordrer ofte rutiner og traditioner for at levere helt unikke, bæredygtige løsninger, som vi altid står inde for.

Vi står tidligt op hver dag for at levere anlægsarbejde af den højeste kvalitet til aftalt tid.

Winther & Trolle løfter gerne alle dele af din anlægsopgave - både rådgivning, udvikling, hele udførelsen og den efterfølgende vedligeholdelse.

Vi leverer altid solidt anlægsarbejde og er omhyggelige med at finde de bedste løsninger på kundens ønsker og arkitektens tegninger.

Jakob Trolle, ejer og medstifter af Winther & Trolle

Ansvarlig, retfærdig og respektfuld

Winther & Trolle blev stiftet i 2000 af to passionerede anlægsgartnere. Siden har vi løst mange forskellige projekter for både offentlige og private kunder.

I dag ejes virksomheden af anlægsgartner og medstifter Jacob Trolle, som beskæftiger et stærkt hold af struktører, brolæggere og anlægsgartnere med kloge hænder.

Alle medarbejdere indgår i vores daglige kontakt og samarbejde med bygherrer, arkitekter og ingeniører, som vi nyder at nå nye mål sammen med.

Hos Winther & Trolle vægter vi vores ansvaret over alt andet. Derfor kan du også have tillid til, at vi overholder budgettet og deadlinen.

Vi vægter den retfærdige behandling af kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst kolleger højt. Derfor løber vi hverken fra fejl, mangler eller aftaler.

Selvom vi arbejder med vores hænder, behøver vi ikke at være grove i munden. Alle bliver behandlet, som vi gerne selv vil behandles.

Skal vi også løfte din anlægsopgave?

Lad os give et gratis bud på, hvordan dit anlægsarbejde kan løftes til et højere niveau.